قند زعفرانی
مصرف قند در خانواده های ایرانی به وفور دیده می شود. در مهمانی ها، هنگام صرف چای و نوشیدنی های مختلف برای بهتر شدن مزه نوشیدنی و همین طور شیرین شدن مزه دهان از قند استفاده می شود. با پیشرفت هایی که در صنعت غذایی در چند سال اخیر به وجود آمده است می توان قند های مختلفی با طعم های گوناگون ساخت. برای اینکه قند ها بهتر و خوش طعم تر بشوند، در زمان ساخت، آن ها را با استفاده از دستگاه های پیشرفته در طعم های مختلفی می سازند. حتی ممکن است که پایه هایی که با آن ساخته می شوند نیز متفاوت از قند معمولی باشد. قند زعفرانی یکی از این نوع قند هاست. پایه این قند از زعفران است و شیرینی و قند طبیعی در خود دارد. به همین دلیل مزه قند مصنوعی را نیز در خود ندارد و به راحتی در دهان آب می شود.
ویژگی های قند زعفرانی
- زیبا کردن قندان
- رنگ و بو خوب
- خوش طعم
- قابل مصرف با انواع نوشیدنی ها
feedback گزارش کردن نظر